Selecteer een pagina
EquiVia’s ‘4 I-method’

De wereld wordt steeds dynamischer en verandert snel. Dit vergt een continue aanpassing van ons. Soms lukt dat niet en lopen we vast. Voor ons mensen is het belangrijk om niet te lang het gevoel te hebben vast te zitten: dit werkt demotiverend en allerlei vervelende klachten in de hand. Daarom is het belangrijk om een coach te zoeken die u en de wereld waarin u werkt begrijpt. Begrijpt, en daarna een plan maakt om weer te floreren en participeren. Dit plan wordt passend bij u, op uw maat gemaakt!

Onze coaches staan zelf met hun beide benen in de zorg. Dit door zelf zorg te verlenen, tevens ook door te ondernemen in de zorg. Zij begrijpen u en de wereld waarin u werkt als geen ander.

Ook werken we via de ‘4 I-method’. Deze door EquiVia ontwikkelde methode bestaat uit 4 onderdelen:

I-INNER VIEW

In deze 1e fase krijgt u duidelijkheid over wat er bij u aan de hand is. U gaat zien hoe klacht en kracht zich tot elkaar verhouden. Dat geeft grip.

I-GOAL

In deze fase bepaalt u een bij u passend doel. EquiVia technieken kunnen u helpen om de doelen die u wilt behalen ‘scherp voor ogen te krijgen’.

I-COURSE

Om het doel te bereiken zet u met behulp van de EquiVia methode de koers uit.

I-ACT

Veranderen is makkelijker gezegd dan gedaan. Door dit EquiVia verandertraject gaat u daadwerkelijk doelgericht stappen maken!

EquiVia onderscheidt zich van andere executive coaches en hulpverleners door 4 unieke eigenschappen:

KennisZorg

De zorgmarkt zit in de genen van EquiVia. De coaches van EquiVia hebben uitgebreide ervaring in de zorgsector. Dit door zelf te ondernemen en patiëntenzorg te verlenen.

Tussen Coaching en Therapie

De coaches van EquiVia hebben jarenlange ervaring in zowel coaching als therapie. Beide werelden hebben hun eigen visie en methodes. De coaches van EquiVia kunnen het beste uit deze twee werelden combineren.

MaatWerk

Samen met u wordt gezocht naar maatwerk. Maatwerk wat passend is bij uw unieke persoon.

EvidenceBased

Er wordt gebruik gemaakt van methoden die zich hebben bewezen in zowel de zorgsector als de coachingswereld.