Selecteer een pagina
Onze coaches
Arno van Dongen

Arno van Dongen

Arno van Dongen is een ondernemende gesprekspartner die al jarenlang mensen helpt om door lastige periodes in hun leven heen te komen. Hij is een expert in het zich verplaatsen in de belevingswereld van de cliënt. Daarna gaat hij samen met de cliënt op zoek naar een manier om het heft weer in eigen hand te nemen. Hij gebruikt daarvoor evidence-based methoden. Hij vertelt: ‘Het is ontzettend leuk om met de cliënt op zoek te gaan naar zijn eigen mogelijkheden en kracht om zijn of haar leven weer vorm te geven. Het is opvallend dat de oplossing voor een bepaald probleem vaak verrassend dichtbij aanwezig is. Ik vind het een uitdaging om daar samen met de cliënt naar op zoek te gaan’.

Sinds 1992 is hij medicus en later heeft hij zich gespecialiseerd als coach, psychiater en cognitief gedragstherapeut. Meer dan 10 jaar heeft hij een eigen onderneming en heeft daar veel kennis opgedaan in alles wat bij ondernemen hoort. Daarnaast heeft hij het afgelopen jaar de MBA voor zorgprofessionals afgerond bij de VVAA business school. Hierdoor heeft hij een uitgebreide bedrijfskundige kennis en snapt hij de wereld van de zorgverlener als geen ander. 

Via EquiVia onderhoudt Arno van Dongen contacten met een groot aantal specialisten, bedrijfskundigen en ondernemers. Dit netwerk maakt ons sterk en helpt u verder!

EquiVia onderscheidt zich van andere executive coaches en hulpverleners door 4 unieke eigenschappen:

KennisZorg

De zorgmarkt zit in de genen van EquiVia. De coaches van EquiVia hebben uitgebreide ervaring in de zorgsector. Dit door zelf te ondernemen en patiëntenzorg te verlenen.

Tussen Coaching en Therapie

De coaches van EquiVia hebben jarenlange ervaring in zowel coaching als therapie. Beide werelden hebben hun eigen visie en methodes. De coaches van EquiVia kunnen het beste uit deze twee werelden combineren.

MaatWerk

Samen met u wordt gezocht naar maatwerk. Maatwerk wat passend is bij uw unieke persoon.

EvidenceBased

Er wordt gebruik gemaakt van methoden die zich hebben bewezen in zowel de zorgsector als de coachingswereld.